Om oss

År 2019 bestämde vi oss för att lämna det livliga stadslivet i Amsterdam och resa mot tystare, grönare och mer bergiga betesmarker.

Vår första plan var att köra genom Sverige och utforska skogarna tills vi hittade en plats vi kunde njuta av.

I början av 2020 planerade vi en biltur till Norrbotten i svenska Lappland. Så vi packade våra väskor, oss själva och våra två hundar och körde norrut.

På vägen snubblade vi över en dold pärla, Västernorrland och Höga Kusten. När vi utforskade lederna, både till fots och på cykel, beslöt att vi ville tillbringa en längre tid här. Det fanns ännu för många spår att utforska och för mycket kul kvar att ha.


Efter att ha tillbringat flera år med att cykla både på väg och i naturen beslöt vi att vi ville låta andra uppleva samma glädje som vi, när vi cyklade på Västernorrlands leder. På det sättet kom vi att starta Polar Cloud Bike Tours and Rentals.


Även om vi har tillbringat majoriteten av våra pedalår på traditionella cyklar utan motor, har introduktionen av motorer till mountainbikes gjort mountainbikes så mycket roligare och mer mångsidiga.


Så vi välkomnar dig att delta i en av våra guidade turer i området. Om du föredrar att utforska på egen hand, kan du hyra en av våra Merida eMTB cyklar.


Vi erbjuder inte bara uthyrning av en cykel av hög kvalitet, utan vi levererar den även till din campingplats och avhämtar den när du är klar, hjälm och allt.

Language
EN
Open drop down